Zenegy – løn på en ny måde

Zenegy har løftet niveauet for lønopsætning- og systemer til helt nye højder, og udfordrer det klassiske lønsystem med en mere åben og innovativ lønhåndteringsplatform.

Zenegy havde behov for et website, der kunne fungere som en marketing- og promoveringsplatform, der hurtigt give potentielle kunder den viden og information, de havde brug for.

Med brug af Umbraco Cloud skabte WebVision et websted, hvor det med simpel indholdsredigering og API-synkronisering er nemt at opdatere og udvikle hjemmesiden i takt med virksomhedens konstante vækst.

Vi har talt med Jes Brinch, CEO og founder af Zenegy, for at høre nærmere om visionen bag websitet.

Kun fantasien sætter grænser

Vi havde et meget klart billede af, hvilken retning vi ønskede vores website skulle, og designede derfor selv vores hjemmeside. Vi ønskede en samarbejdspartner og udvikler, der kunne få vores vision til at gå i opfyldelse uden at gå på kompromis med vores eget design, og den partner fandt vi hos WebVision.

De har givet os fleksibiliteten til at kunne være kreative med en løsning, der giver os friheden til at ændre og redigere websitet, når vi ønsker det. Det betyder meget, at det er vores fantasi, der sætter grænserne – og ikke en udvikler.

Sikkerhed og kontrol

For os er det vigtigt, at vi altid er 100% i kontrol. Sikkerhed og tryghed er alfa og omega i lønhåndtering, og var derfor et af de kriterier, der lå allerøverst på vores liste over krav til udvikleren. Potentielle kunder, der besøger vores promoveringswebsite skal gerne få et førstehåndsindtryk, hvor der ikke bliver sat spørgsmålstegn ved sikkerheden.

WebVision har leveret både hardcore programmering og front-end webudvikling, der sikrer, at tingene virker. Derudover opgraderer Umbraco Cloud altid automatisk til den nyeste version af Umbraco, hvilket betyder, at vi altid er ajour med funktioner og sikkerhedsrettelser.

Dette sætter os foran alt, hvad der sker, og sikrer os den kontrol, der er så vigtig for os.

Et godt samarbejde – et flot resultat

WebVision har leveret en løsning, hvor vi er sikre på, at det websted, vi har designet, til enhver tid er sikkert og opdateret. De har imødekommet alle vores ønsker, og lyttet til vores ideer og forslag under hele processen.

Udover deres leverance på udviklingen af websites, så har WebVision bl.a. også udviklet nogle af vores API-integrationer, fx til Microsoft Power BI, Microsoft Office 365, Google Calendar, Billy osv., hvilket vidner om deres enorme kompetenceniveau.

Med WebVision har vi formået at nedfælde vores identitet på et website, og vise potentielle kunder, hvem vi er, hvad vores vision er, og hvilket produkt vi leverer. Og så er det også et kæmpe plus, at vi kan tilfredsstille vores pludselige behov for forandring, ved nemt at gå ind og ændre eller flytte rundt på indholdet, når vi har lyst.

Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan kun anbefale WebVision!Besøg Zenegy: https://zenegy.com