At være inkluderet i Michelin-guiden sætter en høj bar til vores restaurant. Takket være WebVision er vores nye hjemmeside i overensstemmelse med det: tiltalende og stilfuldt!

Konsekvent demonstreret en stærk arbejdsmoral og en dedikation til succes. Vision at se fordelene, passion for at vende det til en konkurrencemæssig fordel for os.

Der er ikke plads til fejl i vores branche, og hvis vi ønskede at onborde kunder og få dem til at stole på os, så skal vi have en state of the art website. Og det fik vi!

Seriøs og meget dygtig IT ekspert. En stor gevinst for enhver organisation. Mine bedste anbefalinger.

Et rigtigt talent for at få tingene til at ske. Ekstremt pålidelig. Altid positiv holdning. Stor motivation, ambition og evnen til at arbejde meget hårdt for sagen.

Samarbejde omkring vores app “Visitfarmen” forløb rigtig godt. Vi er meget tilfredse med resultatet. Aftalerne og fristerne blev overholdt.

Det nye website kunne præsentere oplysninger til vores  aktionær på en måde, der formidlede sofistikation, kvalitet og professionalisme.

Vi ønskede at sætte en ny standard i heste-verdenen, og det gjorde vi med det nye website!

Omfattende viden omkring applikationsudvikling. Har løst projekter og daglige opgaver professionelt, ikke mindst til aftalt tid. Det har været en fornøjelse at samarbejde.

Stor fornøjelse i at arbejde sammen. Udviste stor viden og faglig dygtighed. Ihærdig grundig og meget arbejdsom. Vores bedste anbefaling.