Probus – indsigtsfuld ejendomsinvestering og drift

Probus er en lokalt forankret fynsk virksomhed, der driver indsigtsfuld ejendomsinvestering- og drift i hele Danmark. For tiden består portoføljen af over 800 lejemål i hele landet.

Missionen består i at sikre langsigtede investeringer af Probus’ store udbud af boligudlejningsejendomme til private investorer. Det fordrer ikke mindst et førstehåndsindtryk, der emmer af lækre ejendomme, unikke beliggenheder og et visuelt dragende udtryk, der signalerer kvalitet.

Dette førstehåndsindtryk bliver ofte skabt online, hvorfor Probus valgte at optimere deres website i efteråret 2020. Læs med, når Annette Lylover Jensen fortæller om samarbejdet.

Det digitale førstehåndsindtryk

Hos Probus havde vi i mange år ikke haft det store fokus på websitet og digitaliseringen af vores platform. Men optimeringen og vigtigheden af denne del blev vi gjort opmærksomme på af vores investor Toben Frigaard, som pegede os i retningen af WebVision.

Den måde du som virksomhed er tilstede på digitalt siger utroligt meget om din identitet og professionalisme.

Vi sælger investeringer af boliger og ejendomme, hvorfor den visuelle præsentation af disse betyder alt for et godt førstehåndsindtryk.

Vores vision var at skabe en mere moderne og simpel platform, hvor vores ejendomme bærer det æstetiske udtryk. Den vision har WebVision været med til at føre ud i livet.

Hvordan var samarbejdet og dialogen?

Vi har altid været bevidste om vores DNA, og havde derfor en klar vision om, at vores identitet og værdier skulle skinne igennem på vores nye website. Det var en udfordring at visualisere vores vision og mission digitalt, men WebVision har under hele processen holdt os i hånden og givet os værdifuld og indsigtsfuld sparring.

Samtidig har de også udfordret os på vores tankegang og ideer, og guidet os i retningen af den mest optimale løsning, der imødekommer alle vores behov og ønsker.

Vi er virkelig tilfredse med resultatet, som udover at ramme vores DNA spot on, også er enormt brugervenligt, informativt og formidler vores budskab og vision klart og tydeligt.

Besøg Probus: https://www.probusfyn.dk