Pasfall – én af Danmarks helt store gastronomiske perler

Restaurant Pasfall findes i Brandts Passages hyggelige oase af små butikker, cafeer og restauranter.

Stedet er en af Odenses, og Danmarks, helt store gastronomiske perler, og ejes af kok og iværksætter Thomas Pasfall. Køkkenet er fransk og fynsk inspireret, så menuen byder både på foie gras og brunsviger.

Den kulinariske oplevelse man som gæst får hos Pasfall har også betydet, at restauranten for 4. år i træk er optaget i Michelin Guidens nordlige guide for 2019, samt er nomineret til hele fire kategorier i Den Danske Spiseguide.

Pasfall valgte WebVision til at stå for designet af et nyt website, der skulle afspejle restaurantens høje kvalitetsniveau. Målet var en æstetisk flot hjemmeside i stilrent design, der kunne tiltrække flere besøgende.

Website der kunne afspejle kvaliteten af vores håndværk

Målet var at skabe et website, der var nemt tilgængeligt og mobiloptimeret. Det var vigtigt for os, at det kunne benyttes på alle enheder.

Derudover ønskede vi også at komme ud over bordbooking på telefonen. Vi ville følge med teknologien og digitaliseringen, og derfor gøre nemt og ligetil for vores gæster at booke et bord til frokost eller aften.

Sidst, men ikke mindst, ønskede vi et klassisk og stilfuldt design, der både skulle afspejle kvaliteten af vores håndværk og samtidig være i vores ånd.

Hurtigt arbejde med gode og flotte resultater

Samarbejdet med WebVision var meget positivt og professionelt. Vi havde nogle mål og drømme om den platform vi ønskede at skabe for restauranten, og de forstod hurtigt, hvilken retning vi ønskede websitet styres imod.

Derudover var samarbejdet også særligt karakteriseret af, at WebVision var virkelig godt orienteret, arbejdede hurtigt og leverede gode og flotte resultater.

Vi har løbende været i dialog med WebVision, og alle løsninger vi endte med er blevet besluttet i samråd med os. Vi er under hele processen blevet holdt underrettet og informeret om status på websitet, så de kunne holde os opdateret på, at vi var på vej i den ønskede retning. Og det var vi.

Det gav en super god følelse af, at vi havde overladt projektet til de helt rigtige.

Et godt samarbejde – et flot resultat

For det første har det enkle design betydet, at vores gæster og andre besøgende på hjemmesiden har nemmere ved at finde rundt. Den er simpelthen blevet mere intuitiv og nemmere at navigere rundt i.

Det er nemt at finde og se vores menu samt booke bord, og det har givet mere trafik til vores side, som også var en af vores målsætninger.

At siden er blevet nemmere at navigere i, har også en stor del at gøre med, at designet af websitet er stilfuldt, simpelt og elegant i sit udtryk, hvilket vi også har fået stor ros for af vores besøgende.

Websitets rene og klare linjer i kombination med de lækre detaljer gør også, at vi føler den i høj grad afspejler vores mads kvalitetsniveau, og den er helt i den ånd og stemning vi ønskede, den skulle være.

Besøg Pasfall: https://pasfall.dk