Gourministeriet – mere end 1.600 opskrifter til nem og lækker hverdags- og fest mad

På Gourministeriets website mødes du af et helt madunivers med mere end 1.600 opskrifter, spækket med inspiration og flotte indbydende billeder af nem, sund og festlig mad.

Missionen består i at sikre, at websitet er intuitivt, nemt at interagere med, og hurtigt. Sådan har det ikke altid været på Gourministeriets website, hvorfor de i starten af 2021 valgte at søge hjælp hos WebVision.

Læs med, for at blive klogere på hvordan WebVision har bragt Gourministeriet til nye højder gennem migrering af opskrifter og hastigheds- og søgeoptimering af hele websitet.

Hastighedsoptimering, søgeoptimering og komplet migrering

WebVision har givet websitet en komplet opdatering på alt det funktionelle som ligger bag de flotte opskrifter. Der er lavet en betydelig hastigheds- og søgeoptimering, således at det nu er langt nemmere og hurtigt at benytte websitet, samtidig med at der nu er top ranking på diverse søgemaskiner.

Den største opgave lå i at migrere samtlige 800 opskrifter, som nu betyder, at alle opskrifter er interaktive. For brugerne betyder det, at de nemt kan interagere med opskriften direkte på websitet – hvad end det er fra PC, tablet, nest eller noget andet – og for Dianna – kvinden bag Gourministeriet – at hun på rekordtid kan oprette nye flotte opskrifter.

Alle opdateringerne – kombineret med de gode opskrifter og indbydende billeder – har resulteret i at besøgstallet på websitet er eksploderet, og at følgerbasen på Instagram er nået helt op på mere end 215.000 følgere, som hver dag modtager nye, lækre opskrifter direkte på deres skærm.

Vi har spurgt Dianna, hvordan samarbejdet med WebVision har været for hende. Læs nedenfor, for at se samarbejdet fra hendes synspunkt.

Professionelle, løsningsorienterede og effektive

WebVision har virkelig formået at forstå Gourministeriets mission og vision. Jeg havde nogle drømme og håb om hvordan hjemmesiden skulle fungere, men vidste ikke hvordan jeg selv skulle få det til at ske i praksis.

WebVision forstod lynende hurtigt mine ønsker, og leverede med deres løsningsorienterede mindset, hurtigt og effektivt professionelle resultater. Jeg fik løbende opdateringer og statusser på websitet, som gjorde det muligt for mig at sikre at vi var på vej i den ønskede retning – og det var vi hver gang.

Brugerne giver virkelig positiv respons og feedback, og der kommer ikke længere henvendelser om funktioner som ikke virker. Nu matcher brugervenligheden de rene og klare linjer, som i høj grad afspejler det ønskede kvalitetsniveau.

Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at jeg overlod projektet i hænderne på de helt rigtige mennesker.

Migrering skaber brugervenlighed og målbare resultater

Den komplette migrering af samtlige 900 opskrifter, betyder blandt andet at websitets brugere nemt kan justere antal personer med automatisk tilpasning af mængder.

For Dianna betyder migreringen, at hun overhovedet ikke behøver bekymre sig om at bruge lang tid på at oprette og systematisere opskrifter. Alle ord er nu interaktive, således at de automatisk bliver matchet og kategoriseret i opskriften og på websitet.

Men først og fremmest er det med den høje Google ranking nu også super nemt at finde frem til Gourministeriet. Resultaterne taler for sig selv. Målinger viser nemlig, at antal besøgende i dag ligger på 4,5 millioner sidevisninger pr måned.

“WebVision varetager dine interesser, – de lytter til dine behov, og hjælper dig i mål med den optimale løsning for dig. Derudover er de super effektive, de er professionelle og løsningsorienterede. WebVision får de varmeste anbefalinger herfra!” – Dianna, Gourministeriet.

Besøg Gourministeriet: https://gourministeriet.dk/
Eller på Instagram: https://www.instagram.com/gourministeriet/