Hosting

Vi sørger for stabil drift og løbende vedligeholdelse, inkl. overvågning og høj oppetid

Hosting

Valg af webhotel eller hosting opleves af mange som en uvigtig beslutning, der tages, når alt andet er på plads. Intet kunne være mere forkert. Du kan ikke have en professionel hjemmeside uden også at have velfungerende og stabil webhosting. Det er derfor vigtigt, at du vælger en hostingløsning, som kan vise din side uden problemer eller forsinkelser.

Hosting betyder bare, at din hjemmeside skal ligge på en server, så andre mennesker via internettet kan se den. Du har også hørt udtrykket webhotel. Det er en god betegnelse, for i princippet køber du et værelse til din hjemmeside på en server, hvor der er plads til mange flere gæster end dig. Du kan når som helst tjekke din side ud af webhotellet og leje plads til den på en server et andet sted.

Vi tilbyder at klare din webhosting for dig, så du ikke skal spekulere på oppetider, abonnementsfornyelser og andre tekniske eller administrative ting. Det er ofte en stor fordel at købe webhosting gennem det samme firma, som også udvikler, vedligeholder eller optimerer din hjemmeside. Så kan du nemlig være sikker på, at der altid vælges den bedste løsning i forhold til de krav, som din hjemmeside stiller.

LAD OS KOMME I GANG!

Vi sidder klar og venter på din mail

Der findes forskellige teknologier for hosting, og der er stor forskel på, hvor meget plads du får på de forskellige webhoteller. Hvis din hjemmeside har brug for meget plads og høje trafikgrænser, tager vi naturligvis højde for det, når vi vælger hosting til dig. Hvis du ikke har lyst eller tid til at sætte dig ind i begreber som backup, cloud, hosting og housing, kan du trygt overlade opgaven til os. Lad os sørge for din hosting, så du kan være sikker på høj oppetid. Det giver dig fred i sindet og frigør dine ressourcer, så du kan fokusere på din kerneforretning. Det er jo der, at din ekspertise ligger, og der du tjener dine penge.

Udnyt vores store ekspertviden og erfaring, når du skal vælge hosting af din hjemmeside. Vi giver gerne et gratis tilbud, så ring til os i dag. Vore dygtige medarbejdere har løst mere end 300 opgaver for en lang række små og store kunder. Uanset opgavens omfang lægger vi en ære i at løse opgaven 100 % tilfredsstillende. Kontakt os og hør, hvordan vi bedst muligt løser din opgave. Vi klarer alt fra udvikling af website eller webshop til design og hosting.

ER DU KLAR? DET ER VI!

Lad os løse din næste opgave