Konverteringsoptimering

Vi sikrer at dine kunder får lyst til at kontakte og købe hos jer

Konverteringsoptimering

Du kan have verdens flotteste hjemmeside, men hvis den ikke inspirerer dine besøgende til at blive kunder i din webbutik, udfylde en formular eller tilmelde sig dit nyhedsbrev, er den ligegyldig og overflødig. Formålet med din virksomheds hjemmeside er ikke bare at have mange besøgende på din hjemmeside, men også at få dine besøgende til at gøre det, som du ønsker, at de skal gøre. Vi kan hjælpe dig med at optimere din konvertering, så du får endnu flere kunder.

Når dine besøgende lander på din hjemmeside, tager det ikke mange sekunder for dem at bestemme sig for, om de kan lide den eller ej. Som forbrugere er vi vant til at sortere i de mange informationer, som vi hele tiden møder, og du skal derfor ikke forvente, at en besøgende vil lede efter dit call to action. Din hjemmeside skal derfor være enkel og have et fængende budskab. Vi kan hjælpe dig med at designe eller opdatere din hjemmeside, så den fremstår professionel og indbydende.

LAD OS KOMME I GANG!

Vi sidder klar og venter på din mail

En typisk fejl på mange hjemmesider er en utilstrækkelig søgefunktion. Hvis dine besøgende skal lede efter en kontaktformular eller et produkt i din webbutik, giver mange af dem op inden for meget kort tid. Vi kan designe din hjemmeside på en måde, så dine besøgende intuitivt ved, hvor de finder din sides forskellige funktioner. Det kan f.eks. være en varekurv i øverste højre hjørne eller en tydelig søgefunktion.

Hvis din hjemmesides besøgende skal købe noget, er det vigtigt, at de nemt og hurtigt kan se alle vigtige produktoplysninger, så de uden problemer kan træffe et valg. Det stiller bestemte krav til dine tekster, billeder, knapper og baggrund. Vi ved, hvad der virker, og hvordan det implementeres på din hjemmeside. Lad os optimere din sides konvertering, så dine besøgende også bliver dine kunder.

Tab ikke de potentielle kunder på gulvet, som måske har brug for lidt ekstra hjælp. Med en central hjælpefunktion, der kan indeholde trin-for-trin vejledninger, ordbog eller en oversigt over de mest stillede spørgsmål, giver du de besøgende en livline, som kan afholde dem fra at forlade siden, hvis de har spørgsmål eller er usikre på, om de gør det rigtigt. Det er en service over for dine besøgende, og det giver dig en bedre konverteringsrate.

Vi er eksperter i konverteringsoptimering, og vi giver dig gerne et gratis tilbud. Kontakt os i dag, og lad os komme i gang med at give din hjemmeside en bedre konverteringsrate.

ER DU KLAR? DET ER VI!

Lad os løse din næste opgave