Web app udvikling

Vi skaber software der skaber værdig for jeres virksomhed

Web app udvikling

Din virksomhed har en måske allerede en flot og funktionel hjemmeside, men der mangler noget. Du vil gerne gøre det nemt for dine besøgende at finde produkter i din webbutik eller at søge i artikler på din blog. Her kan en web app være den ideelle løsning for din virksomhed. Vi har stor erfaring i udvikling af webapps, og vi laver også gerne en web app, som understøtter din forretning.

Der er flere fordele ved at vælge en web app. En web app kan for eksempel åbnes med en almindelig webbrowser som Google Chrome, Internet Explorer eller Safari. Dine besøgende skal altså ikke omkring App Store eller Google Play for at hente en app, som det er tilfældet for de såkaldte native apps, men kan åbne den direkte fra din egen hjemmeside. En web app opfører sig som en gængs native app ved at have sit eget app-ikon på skærmen, og den virker til alle smartphones og tablets.

I sammenligning med apps udviklet med henblik på Android eller iOS platforme er en web app meget mindre ressourcekrævende at udvikle. Der er naturligvis tilfælde, hvor det giver mere mening at udvikle en native app end en web app. Det kan for eksempel være, at app skal lagre data permanent, har en brugergrænseflade, som ikke egner sig til web, eller anvender hardware i mobilenheden, som endnu ikke understøttes af browsere. Det vil dog i langt de fleste tilfælde være tilstrækkeligt at udvikle en web app.

Med en web app får du en app, som er uafhængig af platform, og som kan opdateres efter behov.

LAD OS KOMME I GANG!

Vi sidder klar og venter på din mail

En web app kan nemt åbnes via et nyhedsbrev, og den kan selvfølgelig gøres responsiv, så den passer til alle skærmstørrelser. En web app er derfor et godt valg, hvis du ønsker at holde budgettet i bund, men samtidig vil give dine besøgende en brugervenlig oplevelse.

Kontakt os, og hør nærmere om, hvordan vi i samarbejde med dig kan udvikle en web app, som giver dine kunder en bedre brugeroplevelse og din virksomhed ekstra indtjening. Vi hos WebVision har løst mere end 300 opgaver for kunder i mange brancher og giver dig gerne et gratis tilbud på udvikling af en flot og velfungerende web app. Du skal blot fortælle os, hvad din web app skal kunne. Så klarer vi det hårde arbejde og skaber en web app, som overgår dine forventninger.

ER DU KLAR? DET ER VI!

Lad os løse din næste opgave